Amino Flash Bait Booster Voorn
Amino Flash Bait Booster Voorn

Bait Booster VoornMerk: Amino Flash/ FTM Inhoud: 400 ml Amino Flash heeft een nieuwe serie bait boosters op de markt gebracht. Een serie toevoegingen voor uw lokvoer. Speciaal voor brasem, barbeel...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bait Booster Voorn
Merk: Amino Flash/ FTM
Inhoud: 400 ml

Amino Flash heeft een nieuwe serie bait boosters op de markt gebracht. Een serie toevoegingen voor uw lokvoer. Speciaal voor brasem, barbeel, karper en voorn. Soms gebeurd het wanneer u aan het vissen bent, dat de beten plotseling vertrekken, en dat er helemaal niets meer gebeurd. Of wordt er verwacht van u dat u ineens op een andere manier gaat vissen• De bait booster biedt in bovenstaande situaties uitkomst. U kunt uw voer in enkele seconden aan de omstandigheden aanpassen, of aan de respectievelijke soort vis aanpassen. U doet simpelweg wat baitbooster door uw lokvoer en bevochtigd het met een klein deel water.

Bepaalde lokstoffen hebben een zeer sterke aantrekkingskracht op voorn. Met name kruidige geuren, zoals specerijen kan de voorn niet weerstaan. Deze pakkende Bait booster voor voorn bestaat onder andere uit een speculaas/ anijs geur. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.